Italiensk Mat & Tryffel

Med hjälp av en etablerad karriär som kock i över 10 år på fina restauranger i Italien, London och Sverige har Nicola Grendele förstått vikten av fina råvaror och hur det påverkar matupplevelsen.
Genom att presentera tallrikar som inte bara är gastronomiskt kreativa utan också lämnar ett bestående intryck för gästernas gommar, tror Nicola att detta är den ultimata uppoffringen för en kock.

När Nicola gick vidare till nästa kapitel i sin matkarriär kände han ett behov av att ta av sig förklädet, men ändå vara kopplad till miljön som hade blivit hans andra hem - köket.
Nicola såg en möjlighet att omdefiniera hur kockar och individer som värdesätter de bästa ingredienserna köper sina produkter, och det var så Italiensk Mat och Tryffel grundades.

Med sitt italienska ursprung upprätthåller Nicola starka band till sitt hemland i Italien medan han nu är bosatt i Göteborg, Sverige.
Nicola och hans team importerar alla sina produkter från de bästa regionerna i Italien, baserat på sina väl utvalda leverantörer, som konsekvent uppfyller de höga standarderna för Italiensk Mat & Tryffels kunder.

Italiensk Mat och Tryffel tillhandahåller skräddarsydda tjänster för restauranger och hemmakockar över hela Sverige som bara värdesätter de bästa ingredienserna av högsta kvalitet.

Partners

Vi jobbar med noggrant utvalda samarbetspartners.

Tillsammans med Gothenburg Coast Charter anordnar vi event där ni testar exklusiv caviar, finaste tryffeln & god champagne ombord på M/Y Sealife.
Vi rundar av med en god middag ombord på fartyget.

Sushi Lee G